Translate
вівторок, 13 серпня 2019 р.
3 серпня бібліотека-філія №2 ім. К. Г. Паустовського провела кухарську майстерність «Кавун-корисна ягідка». Захід проводили до Всесвітнього дня кавуна. Читачів бібліотеки знайомили з цікавими рецептами з кавуна. Виставка рецептів «Обираємо кавун» розкрила незвичайне використання у кавуна всього, що в ньому є. Можна використати з кавуна майже все. Наприклад, з зеленої шкірки кавуна можна приготувати смачне варення. І від кісточок кавуна є користь для здоров’я. Завідуюча бібліотекою №2 Каріна Апарінова розповіла читачам рецепт салату з кавуна, кавун на грилі та приготування мармеладу з нього. Бібліотекар Ірина Комар знайомила присутніх з смачними напоями з кавуна. Олександр Апарінов представив тематичні фільми читачам, про те, як перевірити якість продукту, зрілість кавунів та, як їх можна незвичайно подати на святковий стіл-гарнесенько нарізати і зробити з нього візерунки. На завершення всі присутні мали можливість пригоститися смачною і корисною ягідкою.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар