Translate

понеділок, 18 листопада 2019 р.

15 листопада ЦБС «для дорослих» бібліотека-філія №2 ім. К. Г. Паустовського провела патріотично-вітальне засідання «Не тільки про війну…» для курсантів Інституту Військово-Морських Сил Національного Університету «Одеська Морська Академія», членів літературного клубу «Золота троянда» і читачів бібліотеки. Захід було присвячено Дню Гідності та Свободи і Всесвітньому дню вітань.

Завідуюча бібліотекою №2 Каріна Апарінова привітала гостей заходу і відкрила засідання патріотично-музичною хвилиною. Каріна Вікторівна подякувала військовим за їх вибір професії-захищати Батьківщину-рідну Україну і розповіла про День Гідності та Свободи. Каріна Апарінова представила історично-літературну виставку «Ключові події Революції Гідності» і провела огляд книг для учасників заходу, яку підготували бібліотекари Олександр Апарінов і Інна Косєва.








Партнери бібліотеки, представники ДМШ №3-Завідуюча вокального відділу школи Олена Яценко, концертмейстер Руслана Шевельова і їх учні виступили з концертною програмою і читальній залі бібліотеки.
Після концерту Каріна Апарінова розповіла про День вітань- історію цього свята. Завідуюча бібліотекою №2 згадала висловлювання Костянтина Паустовського про війну, де автор свідчить про те, що війна діло жорстке, але війна не повинна забирати добро і любов, а література повинна впливати на формування в нас уяви про добро в військовий час.



































Завершили засідання тематичною стрічкою про історичні Дні, які будуть відзначати 21 листопада. Тематичну стрічку підготував і представив Олександр Апарінов.
ЦБС «для дорослих» бібліотека №2 ім. К. Г. Паустовського нагородила грамотами учасників музичного концерту і побажала всім миру та пам’ятати героїв Революцій. В минулому учень музичної школи, а зараз курсант Інституту ВМС України завершив патріотично-вітальне засідання музичною композицією.










Немає коментарів:

Дописати коментар