Translate

суботу, 6 жовтня 2018 р.

04 октября - Международный День Защиты Животных. Библиотека-филиал №2 им. К. Г. Паустовского - Урок Доброты!







04 жовтня 2018 року бібліотека-філія №2 ім. К. Г. Паустовського провела урок доброти до Всесвітнього дня захисту тварин «Захистимо наших братів менших» для читачів бібліотеки.





Завідуюча бібліотекою №2 Каріна Апарінова розповіла читачам коли було засновано це свято. В далекому 1931 році під час проведення міжнародного конгресу прихильників руху захисту прав тварин, який проходив у Флоренції було прийняте рішення щороку 04 жовтня святкувати Всесвітній день захисту тварин. Цей день покликаний об,єднати зусилля людей у збереженні тваринного світу нашої планети та захистити права домашніх та безпритульних тварин.
Для читачів була підготовлена книжкова виставка, яка знайомила з тваринами України, та інших країн світу. Ми повинні розповідати нашим дітям про безпритульних тварин, що їм потрібна наша допомога. Не кожна людина зважиться взяти до себе до дому безпритульне кошеня або цуценя, клопоту з ними багато. Але є люди, які не бояться клопотів у своєму житті, вони притуливають у себе в хаті вуличних  тваринок. І сьогодні ці улюбленці виросли, вони стали їх членами сім,ї. І вони нам вдячні за нашу доброту. Літо скінчилось , вже стало холодніше , на вулиці тяжко стало безпритульним тваринам , ми повинні їм допомагати, вони цього потребують. Доброта спасе світ!
Біологічне різноманіття Землі неухильно скорочується величезними темпами. Всесвітній день захисту тварин проводиться з метою підвищення свідомості суспільства щодо необхідності захисту наших менших братів.  











Немає коментарів:

Дописати коментар